Yoga på SHEgym

posted in: Nyheter | 0

Mitt namn är Anja och jag är certificerad Yogalärare på Sampoorna Yoga School i Goa, Indien. Att leva livet, att känna livet, att ta till vara på livet – detta har altid varit otroligt viktigt för mig och därför har jag alltid sökt efter utmaningar. Det var så jag upptäckte yogan.

Idag arbetar jag med att förmedla den yogans förmågor som hjälper andra att utvecklas till att bli ”allt dem är” och inte bara det andra tror dem ska vara. Detta är helt magiskt!
Men som Buddha sa;” tro inte på vad jag säger -prova det själv istället”!

Under våren med start v 4 🌸kommer jag hålla kurser på SHE under följande tider:
Morgon Yoga Yin Yoga🧘🏼‍♀️onsdagar kl 06.30. Tid 60 minuter. Medlemspris 1500:- ( 12 tillfälle) icke medlem 1800:-. Anmälan via info@shegym.se senast 18/1.
Endast 5 platser kvar.

Yin Yoga är en lugn och meditativ yoga form där vi går in på djupet i kroppen med fokus på andningen.

Hatha Yoga & Slow Flow 🧘🏼‍♀️söndagar kl 11.00. Tid 90 minuter. Medlemspris 2250:- ( 12 tillfälle) icke medlem 2700:- Anmälan senast 18/1 via info@shegym.se. Endast 8 platser kvar.

Hatha Yoga är fokus på att hitta in till din kärna och arbeta inifrån och ut genom ett positivt energiflöde. Kombinationen med Slow Flow, mindfullness, ger dig en stark inre upplevelse i form av avslappning och meditation.

Önskar du att veta lite mera om vem jag är, är jag på Instagram under @_i_am_anja.

Varmt välkommen
Anja