Träningskompisar för livet OCH tillsammans 25 kg lättare på 12 veckor💪🏻 ❤️🙌🏻 Stort GRATTIS å fantastiskt BRA kämpat till våra härliga & alltid glada WeightTrainers Marie & Jessica🥇🥇Vi älskar att lyfta framgångar & dela glädje tillsammans. TACK för att ni två delar me er av vad WeightTrainer livsstilsprogram betyder för er. Ni inspirerar🙌🏻
Heija Er💪🏻🧡vi ser fram emot att fortsätta följa er på SHE med nya mål ni längtar efter!

Beskriv Coachträffarnas betydelse?

”Bra för att bygga upp sammanhållningen i gruppen, det är skönt att ha varandra under förändringsresan. Vi boostar varann och peppar varann att orka ännu mer. Vi hittar vänner att sätta gemensamma mål med även när WT resan är slut Coachträffarna ger både kunskap & tankeväckare som när vi skulle ange de tre viktigaste personerna i ens liv. Vi är ju en av dem! Det såg vi inte då.”

Beskriv tränings upplägget?

”Det ingår två PT träningar i veckan som vi kör tillsammans med andra WT grupper. Det hjälper oss att komma in i rätt rutiner och få fokus på träningen. Det är små grupper med kvinnor som alla har sina mål. Grupperna ger massa energi men också en trygghet och avslappnad känsla. Alla kör sitt tempo utefter sina förutsättningar. För första gången på länge var det KUL att träna OCH vi har lärt oss att vi klarar ALLTID mer än vi tror!”

Beskriv coachens betydelse?

”Coachen hjälper till med praktiska saker som kostplan och uppföljning. Coachen har tydligt fokus på den mentala träningen och vikten av att hitta en hållbarhet framåt med rätt tänk. Coachen uppmuntrar också oss alla att prestera mer än vad vi trodde var möjligt under träningspassen”

Beskriv den digitala verktygslådan som ingår i programmet?

”Vi uppskattar att ha tillgång till den mentala träningen var vi än är. Att också ha tillgång till all dokumentation kring kost, träning, njutning och tips även efter programmets slut känns som ett stort plus”


”Jag tränade 2-4 ggr/v på SHE & Vibrogym men behövde verktyg för att lära mig äta rätt. Jag ville bryta gamla mönster och vanor samt gå ner i vikt. Resultatet för mig blev över förväntan och ändå blev ansträngningen inte så stor som jag trodde att den skulle bli”

Vad gör du annorlunda nu/ idag?

”Jag planerar/anpassar måltiderna utefter om det är träningsdag eller inte. Jag har ökad medvetenhet om vad jag stoppar i mig samtidigt som jag njuter av att äta gott både till vardags och på helgen. Det är ok att avvika från den väg som är rätt för mig. Jag har verktygen för att välja rätt igen. Mental träning som ingår i programmet har blivit en viktig del av min vardag. Den lyssnar jag på flera ggr i veckan”

Vad har varit mest utmanande?

”Att tänka nytt när jag skulle äta mer för att hålla min målvikt”

Hur fortsätter du framåt?

”Jag fortsätter såklart att träna på SHE & Vibrogym. Planering av måltiderna är A & O för mig.
Mental träning fortsätter jag prioritera i min vardag”

Om du skulle sätta ett ord på din resa i Weighttrainer programmet, vilket?

”Motiverande livsstilsförändring
(Finns så måååånga ord – svårt att välja🙈)”

Varför rekommenderar du WeightTrainer till andra kvinnor?

”Programmet är ett vinnande koncept för alla kvinnor oavsett vilket mål vi har, viktnedgång, ökad muskelmassa, hitta träningsglädjen, få hjälp med bättre kostvanor, mm. Här tränar vi i smallgroups två ggr i veckan tillsammans med PT och träningen anpassas efter var och ens förmåga/dagsform. Även skrattmusklerna får sig alltid ett riktigt träningspass. Alla coachträffar är lärorika föreläsningar och alla dessa go’a kvinnor som bjuder på sig själv❤️saknar dem redan men vi ses på gymmet”


Efter många års avsaknad av träning på gym kände jag att jag ville hitta mitt tränande jag igen. Såg SHE på facebook och tryckte på ”knappen”…jag blir uppringd av Sofie, PT på SHE och vi bestämmer tid för ett möte. Det var många rädslor som for runt i kroppen när jag steg in på gymmet. Rädslor som idag nästan helt har försvunnit. Jag tog beslutet att anmäla mig till WeightTrainer programmet och det var startskottet på min resa. Ett helhetstänk för en sund kropp och fantastiskt med en PT som ger personligt stöd. Jag fick prova på så mycket och fick jobba hårt…men så roligt jag hade på vägen. Jag provade även träningen på Vibrogym något som jag fastnade för att det var så effektiv träning på kort tid. Vibrationsträningen stimulerar även lymfsystemet vilket är bra för mig som opererat bort lymfkörtlar. Jag saknade WeightTrainer gruppen jättemycket och blev glad när jag fick erbjudande om en fortsättningsgrupp tillsammans med Sofie som stöttar, peppar och ger mig viktiga råd i träningen som just jag behöver. En viktig framgångsfaktor! Idag har jag provat de flesta klasserna inne på SHE med sin hemtrevliga atmosfär och personliga stil. Detta gör att jag vågar. Jag skulle kunna skriva att jag har gått ner 6 kg, att bh-valken är borta, men jag vill hellre nämna att jag orkar bära tunga matkassar 4 våningar utan hiss och att jag alltid kommer hitta balansen igen om jag någon gång skulle trampa snett. Det säger allt!