Nu startar jag en ny WeightTrainer grupp i mars!

Vill  du vara en av 12 personer med målet att tillsammans gå ner 100 kg i vikt?

Svara på några frågor och motivera kortfattat  i formuläret längre ner på sidan varför just du vill ingå i gruppen.

Blir du uttagen till gruppen, bjuder jag dig på ett startkit värde 500:-
Din ansökan vill jag ha senast fredag 8 mars.

 

Ansök här!

Detta är WeightTrainer programmet!

Nytt program startar vecka 13 med Emmelie som PT!

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.
Weight Trainer PRO är ett program/upplägg på 3 månader.
Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig
tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand.
Du tränar i Small Groups om 4-6 personer.

Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT Emmelie/Sofie hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.


 


Vi som jobbar med WeightTrainer programmet

Hej!

Det är jag som är din Personliga tränare i WT programmet. Jag brinner för livsstilsförändring, träning och människor!
Jag visste direkt vad jag ville jobba med, så efter gymnasiet flyttade jag till Gävle och läste 3 år till Friskvårdspedagog. 
Därefter har olika utbildningar följt och jag har alltid arbetat på olika sätt med människor som vill förändra sina vanor och bli mer hälsosamma. 
Det är något jag aldrig tröttnar på att få uppleva 🙂 
Du kan kontakta mig på emmelie.r@shegym.se eller på 070-5802990. 
Lycka till med din resa! //Emmelie

Text kommer snart.


Vi möter dagligen så många fantastiska kvinnor som kämpar för att nå å ibland överträffa sina egna mål. Här är Lena följer som gått WeightTrainer programmet och lyckats gå ner 29 kg och minska 20 cm i midjan! Titta vilken skillnad på vackra Lena! Hon fortsätter såklart träna regelbundet och gör medvetna val med kosten. En riktig förebild! Grattis till strålande resultat Lena & till vår kunniga å peppande Coach Emmelie!!