Vi älskar att lyfta fram varandra! här är Trudis story på SHE & Vibrogym.

Alla ni kvinnor som går med smärta dagligen och kämpar er tillbaka från rehab, det går att förändra!! det går att förändra!!

Heija dej bästa Trudi

”Jag har sedan 2017 tränat på SHE & även deltagit i livsstilsprogrammet WeightTrainer på SHE under vintern 2018. Jag älskade klasserna, den sprudlande energin från alla tränarna och den alltid goa hjärtliga stämningen på gymmet.”

Sensommaren 2018 började jag  få väldigt ont i mina knä.

Under ett pass smällde knäleden och sedan var det kört. Operation & rehab väntade och när jag fick lov att träna igen blev det uteslutande träning på Vibrogym på SHE.

Vibrationsträningen har hjälpt mig fantastiskt i rehabsyfte. Knäleden har stärkts genom både hjälp och pepp från de personliga tränarna på Vibrogym. Tillsammans med tränarna hittar vi bra & alternativa övningar för mitt knä. Eftersom jag behöver mycket träning blev lösningen att jag väljer Vibro Bootcamp där jag kan träna tre gånger i veckan. Jag är så nöjd!

Tack för att ni finns, ni är underbara!”


Grymma Nensi, en av vårens deltagare i Vibrobootcamp. Efter sex veckor av intensiv träning på Vibrogym är känslan så på topp! ”Det har varit helt underbart att få träna med er. Jag mår toppen, känner mig mycket starkare, piggare och slankare redan. Det bästa av allt är att jag känner mig mycket gladare! Träningen är en avkoppling för mig trots att jag får jobba hårt, min egentid!”


Att träna för att bli starkare, orka mer i vardagen och få mer energi till sånt som är viktigt, är för oss en självklarhet. Vibrogym kickar igång kroppen inifrån och ut snabbare än någon annan träningsform.
Vibrationsträningen får varje liten cell i kroppen att dansa runt av det höga endorfin påslaget. Vackra Andrea är en av många tränande, som efter snart ett år fortfarande längtar till träningen 2 ggr/veckan med PT smallgroup på Vibrogym. ”Träningen är för mig en helt ny träningsform som jag fullkomligt älskar! Jag känner mig friskare, starkare och mer alert i mitt vardagsliv samtidigt som jag märker hur jag utvecklas i träningen också!” Fantastiskt motiverande Andrea!


Jag har tränat två gånger i veckan på Vibrogym i över ett år nu.
Träningen har i kombination med annan träning på gymmet gett mej ett snabbt positivt resultat på många sätt. Mina knäproblem har nu försvunnit helt vilket jag bland annat kände av under skidsäsongen där jag blivit både snabbare och säkrare. Hela min kropp har blivit fastare och starkare. Jag vill absolut fortsätta träningen på Vibrogym 2019!


Vibrogym Bootcamp är mer än jag förväntade mig! Redan halvvägs kände jag mig starkare, fastare och mer energisk än tidigare. Helt otroligt! Är härligt trött i kroppen efter vibrationsträningen men återhämtar mig fortare för varje träning och känner mig istället mycket piggare efteråt.

Vibrogym Bootcamp innebär tre träningar i veckan men det är inga problem att hinna med då det finns många tider att välja mellan och en klass tar bara 25 minuter! Jag har hittat en härlig och utmanande träningsform som dessutom är rolig. Mina personliga tränare tar fram det lilla extra i mig och det är ett stort plus! Jag har valt att fortsätta efter bootcamp och även ge mig på övriga träningspass på SHE som ett komplement till Vibrogym! Jag känner mig starkare både i kroppen & knoppen!


Här är Nina, en av våra första Vibromedlemmar som firar ett år på Vibrogym. När hon kom till gymmet i början körde hon parallellt rehab för sin axel.

”Efter ett år med vibrationsträningen så är nu smärtan helt borta. Jag skulle kunna beskriva Vibrogym som ett trolleri. På endast 25 minuter, 2 ggr/ veckan, har jag snabbt byggt upp styrka i hela kroppen, jag märker stor skillnad jämfört med när jag enbart tränade i vanligt gym. Det är roligt att även andra noterar och kommenterar de positiva resultaten. Jag är verkligen supernöjd!”


Under sex veckor har det tränats intensivt på plattan och kosten har lagts om för att sätta fart för att nå målet. Linda maxade och överträffade sig själv med hela -7 kg, – 9 cm i midjan samt – 5% fettmassa i kroppen.

”Jag rekommenderar starkt Vibrogym Bootcamp! Bland de bästa sex veckorna i mitt träningsliv. Otroligt att på så kort tid kan ge så mycket! Jag fortsätter självklart på Vibrogym!”.


Christel är en av våra egna medlemmar som hoppade på succén Vibrogym i höstas och väljer som många att fortsätta kombinera träningen på SHE med PT i smallgroup på Vibrogym.
” Efter snart 7 år på SHE är det Vibrogym träningen som ger mig mycket mer än vad jag hade vågat hoppats på, så jag vill gärna fortsätta. Trodde inte att det kunde vara så jobbigt på den korta tiden som man tränar. Jag känner redan mig starkare vilket visar sig bl.a. när jag tränar indoorwalking inne på gymmet. Jag har blivit mycket mer kroppsmedveten och uthållig. Sedan tilltalar det mig att det är så omväxlande och att man känner att man gör framsteg hela tiden i PT smallgroups på Vibrogym. Det är viktigt!”


Här sitter Eva och gör jägarvila på plattan och tränar upp sin benstyrka🌟” Det är en sån enorm skillnad redan efter tre månader på Vibrogym! Jag kände mig så stark i benen när jag stod på skidorna i Alperna i julas, jag orkade mer och till och med musklerna kring magen kände jag fanns där! Jag är helt såld och tycker det är så kul! Klart jag fortsätter!”


Marie är en av våra första Vibrogyms medlemmar som checkade in i höstas👍🏻det strålar om henne nu och blir det ingen träning på plattan, om livet kommer emellan, blir det grym abstinens 🌟👍🏻” Träningen på Vibrogym blev en viktig vändning för mig, äntligen har jag hittat en träningsform som både passar mig och utmanar mig. Jag är fortfarande förvånad över hur snabbt kroppen har förändrats. Kroppen har tonats och jag har till och med fått synliga muskler som min 20 åriga son berömmer mig för👏🏻👏🏻 jag har aldrig varit i sån här god form!! Nu kombinerar jag regelbundet med även annan träning inne på gymmet, mest Indoor Walking. Alla borde testa detta!!”


Här ligger Karin och återhämtar sig med tre minuters intensiv vibrerande massage efter ett av hennes första genomförda PT pass på Vibrogym🌟”Helt sanslöst! Trots att jag tränat regelbundet i över ett halvår på gymmet så känns det djupare i hela kroppen, ända in i skelettet. Träningen är nytänkande på alla sätt, både kroppsställning på plattan samt den intensiva anspänningen i musklerna. Jag blev så törstig efteråt och kände en flygande känsla i hela kroppen samt en högre kroppstemperatur med mer levande hud som också var väldigt positiv (inte klassiska svettningar som annars är naturligt i min ålder…) Jag älskar gruppträning men att få gå in i egna bubblan på Vibrogym är så härligt med fantastiska PT som guidar mig i 25 minuter och peppar mej att hela tiden ge de där lilla extra. Jag är jättenöjd att jag tog beslutet att komplettera träningen med Vibrogym”


”Jag är läkare och har haft problem med högt blodtryck i alla år. Redan efter 3 gångers träning på Vibrogym hade mitt blodtryck normaliserats. Jag är förbluffad” Lena 45 år och glad Shetjej


”Vibrogym är den bästa grupp-träning jag någonsin provat. Kul, supereffektivt och snabbt” Åsa 39 år


”Min skidåkning har blivit mycket bättre sedan jag började träna Vibrogym. Jag är både starkare och uthålligare” Linda 42 år


”Min kropp och mina muskler har tonats på ett sätt jag inte trodde var möjligt med bara två 25 minutrespass Vibrogym per vecka” Gunilla 53 år


”Jag märker en markant skillnad i kvalitet på huden som blivit mycket smidigare. Mina celluliter har minskat betydligt” Hjördis 64 år