Träna exklusivt som stjärnorna i Hollywood!

– med personlig tränare i grupp på Vibrogym.

OMSTART 2021!

Vibrogym Bootcamp är äntligen igång igen! De super effektiva vibrationerna som får dina celler att dansa runt i kroppen och öka din förbränning samtidigt som de ger fantastiskt snabba effekter för din hälsa.

Dessutom helt rätt i tid med plattor på säkert avstånd ifrån varandra och träning med PT i mindre grupp

Upplägget för Vibrogym Bootcamp:

 • Kroppsanalys både vid incheckning & utcheckning
 • Vibrationsträning 25 minuter i PT smallgroup 3 ggr/vecka
 • Individuell coachning/träning med din PT
 • Uppstart vecka 10 och framåt
 • OBS! Bokning efter DIN kalender, flexibelt & enkelt

Pris 3190:- ( begränsat antal platser). Maila info@shegym.se för att säkra din platta.

Feedback från kunder som tränat Vibrogymträning.

 • Ökad cirkulation
 • Ökad energi och piggare
 • Starkare kropp som skidåkare över julen med mer styrka i ben samt ökad bålstyrka (balans)
 • Ökad uthållighet som märks framförallt i andra träningsformer på gymmet
 • Tonad kropp
 • Starkare rygg och ökad kroppskontroll
 • Bättre hy (eksem och acne)
 • Läkare som normaliserat sitt blodtryck redan efter tre tillfälle på plattan
 • Mindre smärta som artros och ryggbesvär (typiskt för kvinnor)
 • Bättre sömn
 • Känslan av att lyckas med träningen och längta tillbaka (skapar ett bra beroende)
 • Välutbildade, coachande personliga tränare med fokus på varje individ i gruppen

Är du också nyfiken att prova på vibrationsträning?

Kontakta oss direkt på info@shegym.se, ring 040 15 20 60 eller fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Intresseanmälan

Referenser

Här är Hannah, en grymt vältränad tjej på Vibrogym, som gärna toppar formen under året även med en sex veckors Bootcamp.

Fördelarna med Bootcamp är jag växlar upp träningen med ytterligare träningstillfälle och att jag lägger en individuell plan med min PT med hjälp av en kroppsanalys.Höstens Bootcamp har för mig varit att ta träningen till nästa nivå samtidigt som jag har hittat ett sunt och hållbart sätt att träna på.

Resultatet efter min bootcamp är att min styrka och uthållighet har förbättrats och det bästa är att det både syns och känns!Vibrogym är en riktigt svettig styrketräning och där du alltid utgår från din egen nivå. Eftersom att vi tränar i mindre smallgroups är det lättare att få en direkt feedback av sin PT så att träningen blir riktigt effektiv.

Den individuella träningen med min PT Annica är ren glädje! Passen är helt och hållet anpassade efter mig och jag får verkligen möjlighet att utmana mig. Att få individuell coachning är verkligen en lyx och något av det bästa med bootcampen.

Jag har blivit bättre på att lyssna på kroppen och att veta när jag ska hejda mig och när jag ska ge järnet!

När Coronapandemin drog in över Sverige var SHE gym & Vibrogym snabba på att ställa om. Med hjälp av tydliga riktlinjer för oss medlemmar och ökade klasser utomhus har det hela tiden känts tryggt att gå till gymmet. Dessutom är Vibrogym en väldigt bra träningsform i dessa tider när vi behöver hålla avstånd. Jag står på min egen platta under hela passet och tar ansvar för rengöringen efteråt. Jag är verkligen tacksam för att jag har kunnat fortsätta träna regelbundet och på ett tryggt sätt.Under 2021 planerar jag fortsätta kombinera träningen med SHEs gruppträning. Jag känner jag har hittat ett hållbart sätt att träna och det kommer jag att fortsätta med!”

Klicka här för att läsa fler recensioner om Vibrogym.


Vibrogym hos SHEgym

Våra personliga tränare är utbildade och licensierade av Vibrogym International. När du tränar Vibrogym på SHEgym så tränar du 1-2 gånger á 25 minuter med ökad intensitet och då ingår även stretch och massage i varje pass.

Vi har fyra Vibrogym maskiner och tränar alltid max 4 personer åt gången.

Så här fungerar Vibrogym

Vibrationerna på plattformen du tränar på orsakar stretchreflexer, vilket i sin tur orsakar en enorm mängd muskelaktivitet som du inte kommer åt med traditionell träning. Även i statiska övningar arbetar alla involverade muskler på optimal nivå.

Positiva träningsresultat snabbt och enkelt

Alla effekterna av träning kan också uppnås med träning på Vibrogrym – men med mycket kortare tid och med mindre ansträngning än vid traditionella träningsmetoder. Detta beror främst på intensiteten i de sträckreflexer som musklerna går igenom, och hur kroppen reagerar på detta.

Alla kan vara hälsosamma med endast två till tre korta sessioner per vecka

Nästan alla studier var baserade på två till tre träningssessioner i genomsnitt 20 minuter med ökad intensitet.
Alla Vibrogyms träningsplaner baseras på de protokoll som används i dessa studier. Den viktigaste fördelen med vibrationsträning är att praktiskt taget alla kan utföra övningarna, även om det finns allvarliga hinder som gör att traditionell träning är svår eller till och med omöjlig. Därför används denna träningsmetod i många rehab-program.

De bästa atleterna använder också vibrationsträning

Det faktum att några av de bästa idrottarna i världen använder vibrationsträning som en viktig del av deras träning visar att den här träningsmetoden ger resultat. Ännu viktigare, hundratusentals Vibrogym-användare upplever positivt inflytande på deras hälsa och välbefinnande varje dag.

Vi är ett auktoriserat VibroGym-center.