Emelie

Personlig tränare, kostrådgivare, 3D Funktion tränare.
När jag tänker träning tänker jag HÄLSA, STABILITET , RÖRLIGHET & STYRKA. Jag jobbar med kroppen i helhet –  insida och ut.
Det ska vara både roligt & svettigt att träna.

Du når mig på: 070 580 06 07 eller emelie@shegym.se


Emmelie

Jag brinner för livsstilsförändring, att coacha och följa med på  resan mot ett hälsosammare liv! Jag har 17 års erfarenhet i branschen och min styrka är att skapa rörelseglädje och jobba med målbildsträning.

Du når mig på: 070 580 29 90 eller emmelie.r@shegym.se

 

 


Kamilla

Personlig yoga träning med mig innebär att du får träning till just dina behov och förutsättningar, du kan t.ex. välja att fokusera extra på styrka, smidighet, avslappning eller meditation. Regelbunden yoga ger dig ökad rörlighet, återhämtning och välbefinnande och är ett perfekt komplement till din övriga träning. Jag ser mitt lärande som ett viktigt verktyg i din vardag och för din hälsa.

Du når mig på: 040 15 20 60 eller info@shegym.se


Sofie

Personlig tränare, massageterapeut och kostrådgivare.
Min träningsfilosofi är stark inifrån och ut! Jag brinner för att hjälpa individer att bygga upp kroppen inifrån och bli starkare, rörligare och få en bra kroppskontroll. För mig är balans viktigt, både i träningen och i livet!

Jag erbjuder även Svensk klassisk massage, så välkommen att boka!

Du når mig på: 0731-01 14 19 eller på sofie@shegym.se