Vi bjuder alla våra medlemmar på fri hemmaträning

posted in: Nyheter | 0


Bästa trogna & underbara medlemmar! I en värld som är helt upp & ner behöver vi varandra. Vi måste fortsätta peppa & supporta varandra så vi så snabbt som möjligt kan återgå till en vardag där bla träningen är en stor del för oss. Vi på SHE älskar vårt jobb & vi hoppas det syns å känns när vi tränar tillsammans. Vi längtar till att fylla minsta kvadratmeter igen med er starka, motiverade & fantastiska SHEjor. Det som innan upplevdes populärt & maxat är nu allt annat än det. Just därför kan du som ÄR frisk & har möjlighet träna tryggt själv eller med dina träningskompisar. Gymmet är öppet som vanligt & vi gör allt för att leverera gruppträning efter de restriktioner som gäller framåt. Vi kämpar! Vi blir väldigt glada att se dig & träna tillsammans med dig!

VI BEHÖVER TRÄNING för att orka mentalt & fysiskt & för att bygga upp vårt immunförsvar i dessa tider. Vi kommer under veckan naturligtvis erbjuda även kompletterande uteträningar med samling utanför gymmet.
Mer info på både hemsida & schema kommer inom kort. Ett perfekt sätt att hålla kontakten med både oss i personalen & alla härliga träningskompisar ute i den friska vårluften.

Till er värdefulla medlemmar som pga av hälsoskäl, inte kan eller bör besöka vårt fina gym just nu e vi superglada att kunna erbjuda Fortgjort HOME helt kostnadsfritt! Nu kan du alltså träna alla våra grupptränings klasser & ge kroppen en dos energi på hemmaplan eller där du befinner dig just nu. Vi vill sprida energi så långt vi kan & påminna om vikten att hålla igång även under svåra tider.

NI ÄR VIKTIGA! Här kommer länken som ni använder för att få tillgång till Fortgjorts gedigna träningsklasser https://www.fortgjort.se/skapa-konto/ 

Följ instruktionerna & ha kul!!
Tillsammans är vi starka! Heija er!