Om Hatha

Hatha yoga är en klassisk form av yoga som utförs i ett lugnare tempo. Vi arbetar med mjuka statiskt positioner som är både stärkande och stretchande.

Vi övar yoga positionerna kombinerat med olika former av andningsövningar,  meditationer och djup avslappning för att skapa en optimal balans mellan kropp och sinne. Hatha yogan är till viss del intensiv men lugn, meditativ och väldigt avstressande.

Klassen är nybörjare vänlig men erbjuder olika svårighetsgrader för den mer vana yogautövaren.

Om mig

Jag är certifierad VIKASA yogainstruktör och har en bakgrund som professionell dansare och danspedagog. Jag har utforskat rörelse i alla dess former sedan flera år tillbaka. Yoga var till en början för mig en aktivitet, en stretchform och inte så mycket mer. Idag har har det blivit en allt mer integrerad del av mitt sätt att leva på då jag fascineras av dess helande och positiva effekter som sker emotionellt, fysiskt och mentalt. Min vision är att skapa klasser som tillåter en att släppa taget, känna sig levande & vara närvarande. Jag vill inspirera en att utforska hur sinne, kropp & själ hänger ihop och få en djupare förståelse av vad må bra innebär.

Vi ses på mattan!