Effektiv och Energifylld träning på endast 25 minuter i en varm och trygg träningsmiljö.

SHEgym Uteträning Wörkout & Core 

Här får du uppleva allt från härligt flås till varierad styrketräning för hela kroppen, med eller utan träningsredskap. I klassen finns det alltid inslag av effektiv coreträning för att bygga en stark och hållbar kropp framåt. Frisk luft & massa energi på köpet! Oslagbart!

SHEgym Wörkout & Core

Core träning är en typ av funktionell träning men koncentrerat på kroppens mittendel, powerhouse. Pulshöjande övningar blandas med olika svårighetsgrader i bålövningarna. Styrka inifrån & ut! Medtag gärna handduk och egen matta.

SHEgym Bodyrelax 

Här kan du förvänta dig allt från rörlighet till stretch, yoga, mjuk chi gong samt rytmer och frigörande rörelser i ett härligt flow. Du bestämmer tempot efter din dagsform. Återhämtning och kärlek till kroppen. Medtag gärna egen matta och varm filt till en skön avspänningsstund. Du är viktig!

SHEgym Indoor walking

Effektiv konditionsträning & intervallträning på crosstrainer som ökar både din uthållighet och ditt flås. Med peppande musik och en härlig stämning inser du snabbt att du klarar alltid mer än du tror!

SHEgym Funktionell Fysträning

Effektiv innomhus träning där du bygger upp en stark & funktionell kropp på kort tid. Klassen innehåller olika styrke och konditions upplägg där du kan förvänta dig en ordentlig genomkörare för kroppen och samtidigt få hjälp med tekniken i utförandet. Vi tränar med olika träningsredskap för att ge dig en grym variation för hela kroppen. ENERGIHÖJARE!

Fortgjort Mage/Rygg 

Att vara stark inifrån är A och O för en stolt hållning och för att arbeta rätt med bålstödet i alla typer av träning. I klassen har vi fokus på att hitta de inre bålmusklerna och du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna beroende på din dagsform. Medtag gärna egen matta samt handduk till träningen.

Fortgjort Multiträning 

Högintensiv träningsform där du tränar både kondition och styrka i intervall tempo. Vi använder skivstång som redskap och du kan räkna med att vi gärna utmanar dig efter din kapacitet. En klass som garanterat ger mersmak för dig som vill utmanas!

Fortgjort Dancefever 

Här blandar vi olika typer av danstema, alltifrån Afrodans till Samba, ABBA och Rock tema. Endorfiner, svett och massa träningsglädje som bara får dig att längta tillbaka. Dans gör oss lyckliga! 

Se vårat schema här.

Checka in dig på klassen senast 5 minuter innan klassen startar annars går platsen till den som står som reserv.

Avbokning skall ske 4 timmar före klassen startar via nätet både för ordinarie- och reservdeltagare för att slippa debitering. Medtag egen handduk till passen.

Här tränar vi alltid friska!!!