Weight Trainer

RESULTATET ÄR LEDORDET
Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.
Weight Trainer PRO är ett program/upplägg på 3 månader.
Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.
TRÄNING SOM PASSAR DIG
Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand.
Du tränar i Small Groups om 4-6 personer.
KOST SOM PASSAR DIG
Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.


Individuellt/Small group

Nå dit du vill med SHE:s personliga tränare.

Mikaela och Sofie är redo att hjälpa dig mot nya höjder.
Dags att ta ett ordentligt tag i träningen för att verkligen få resultat? Kanske vill du tighta till formen, bli av med de där onda axlarna eller helt enkelt se till att kroppen kan hänga med i vardagen? Då finns vi här, beredd att coacha och träna dig hela vägen fram till mål. Med rätt utbildning, bred erfarenhet och en stor dos passion hjälper vi SHE:s medlemmar att nå nya höjder. Nyfiken? Boka en kostnadsfri konsultation – ring Mikaela eller Sofie på 040-152060 eller maila mikaela@shegym.se eller sofie@shegym.se


Vad är en personlig tränare?

Allt fler väljer individuell träning eller PT som det kallas. Efterfrågan har ökat mycket snabbt under de senaste åren! Orsakerna är många men vi kommer nedan att fokusera på det viktigaste. På bilden ser du våra två härliga personliga tränare på SHE, Sofie & Mikaela.

Kunskap
– En Personlig Tränare har ett stort intresse för träning. Det innebär att din personliga tränare håller sig uppdaterad på vad som händer inom träning, detta i första hand genom fortlöpande utbildningar. Du får professionell hjälp för att öka prestationsnivån avseende styrka, flexibilitet, uth
ållighet, kroppshållning, balans, koordination och hjärt/kärlhälsa. Du får hjälp att uppnå och behålla en hälsosam kroppsvikt.

Tidseffektivitet
– Genom att få din träning grundligt planerad utifrån dina förutsättningar och mål, sparar du både tid och kraft.

Motivation
– Även en toppidrottare har tränare. Därför att en tränare inte bara instruerar, utan  även motiverar. Du får hjälp att ge det där lilla extra under dina träningspass och det är det som gör skillnaden!

Säkerhet
– Med en personlig tränare får du snabbt in den korrekta tekniken. Detta minskar förstås risken för skador. Genom att ha goda insikter om hur kroppen fungerar kan en Personlig Tränare visa dig bra tekniker och ett säkert utförande av varje rörelse.

Resultat
– Du utvecklas snabbare, får de resultat som du eftersträvar. Du mår bättre och minskar risken för skador som inte bara påverkar din träning utan också ditt vardagsliv. Andra fördelar är ökad energi och uthållighet, många upplever också en stress- och ångestreducering.

Vad väntar du på?

Är du en nybörjare så lär du dig de korrekta träningsteknikerna. Du som har tränat ett tag kommer ofta till en platå, plötsligt gör du inte längre framsteg. En personlig tränare hjälper dig då att komma vidare genom att förnya din träning. När Du blir mer avancerad hjälper din personliga tränare dig att nå mer specifika mål. Viktminskning och rehabilitering är andra områden där en personlig tränare kan vara till din hjälp.

Bortsett från att du har någon som peppar dig, så får du lära dig allt från hur du äter rätt till hur den effektivaste träningen går till. Din personliga tränare lägger upp ett individuellt program efter ditt intresse, dina mål och ambition. Resultatet blir bättre och du kommer upptäcka att du alltid tjänar på att anlita en Personlig Tränare, hur duktig du än är!

Din personliga tränare har också möjlighet att utföra olika typer av tester för att se om du är på rätt väg mot ditt uppsatta mål.

Vår strävan är att du som väljer Personlig Träning skall känna dig utvald och veta att din tränare alltid är personlig. Du har valt en personlig tränare och då skall du få hjälp i din strävan att leva ett hälsosamt liv.

För mer information om personlig träning – Fråga oss i receptionen