RESULTATET ÄR LEDORDET14046063_1163274997047995_982751678244924027_n

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha.
Weight Trainer PRO är ett program/upplägg på 3 månader.
Weight Trainers fyra delar -Tänk, Njut, Ät, Träna – utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din personliga tränare som gör Weight Trainer unikt.

 

TRÄNING SOM PASSAR DIG

Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en personlig
tränare liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand.
Du tränar i Small Groups om 4-6 personer.

 

KOST SOM PASSAR DIG

Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.

 

Ansök till programmet här

 


 

Vi möter dagligen så många fantastiska kvinnor som kämpar för att nå å ibland överträffa sina egna mål💪🏻här är Lena följer som gått Weighttrainer programmet och lyckats gå ner 29 kg och minska 20 cm i midjan! Titta vilken skillnad på vackra Lena! Hon fortsätter såklart träna regelbundet och gör medvetna val med kosten. En riktig förebild🎽Grattis till strålande resultat Lena & till vår kunniga å peppande Coach Emmelie!!