Under sex veckor har det tränats intensivt på plattan och kosten har lagts om för att sätta fart för att nå målet. Linda maxade och överträffade sig själv med hela -7 kg, – 9 cm i midjan samt – 5% fettmassa i kroppen.

”Jag rekommenderar starkt Vibrogym Bootcamp! Bland de bästa sex veckorna i mitt träningsliv. Otroligt att på så kort tid kan ge så mycket! Jag fortsätter självklart på Vibrogym!”.

 

 


Christel är en av våra egna medlemmar som hoppade på succén Vibrogym i höstas och väljer som många att fortsätta kombinera träningen på SHE med PT i smallgroup på Vibrogym.
” Efter snart 7 år på SHE är det Vibrogym träningen som ger mig mycket mer än vad jag hade vågat hoppats på, så jag vill gärna fortsätta. Trodde inte att det kunde vara så jobbigt på den korta tiden som man tränar. Jag känner redan mig starkare vilket visar sig bl.a. när jag tränar indoorwalking inne på gymmet. Jag har blivit mycket mer kroppsmedveten och uthållig. Sedan tilltalar det mig att det är så omväxlande och att man känner att man gör framsteg hela tiden i PT smallgroups på Vibrogym. Det är viktigt!”

 


Här sitter Eva och gör jägarvila på plattan och tränar upp sin benstyrka🌟” Det är en sån enorm skillnad redan efter tre månader på Vibrogym! Jag kände mig så stark i benen när jag stod på skidorna i Alperna i julas, jag orkade mer och till och med musklerna kring magen kände jag fanns där! Jag är helt såld och tycker det är så kul! Klart jag fortsätter!”

 

 

 


Marie är en av våra första Vibrogyms medlemmar som checkade in i höstas👍🏻det strålar om henne nu och blir det ingen träning på plattan, om livet kommer emellan, blir det grym abstinens 🌟👍🏻” Träningen på Vibrogym blev en viktig vändning för mig, äntligen har jag hittat en träningsform som både passar mig och utmanar mig. Jag är fortfarande förvånad över hur snabbt kroppen har förändrats. Kroppen har tonats och jag har till och med fått synliga muskler som min 20 åriga son berömmer mig för👏🏻👏🏻 jag har aldrig varit i sån här god form!! Nu kombinerar jag regelbundet med även annan träning inne på gymmet, mest Indoor Walking. Alla borde testa detta!!”


Här ligger Karin och återhämtar sig med tre minuters intensiv vibrerande massage efter ett av hennes första genomförda PT pass på Vibrogym🌟”Helt sanslöst! Trots att jag tränat regelbundet i över ett halvår på gymmet så känns det djupare i hela kroppen, ända in i skelettet. Träningen är nytänkande på alla sätt, både kroppsställning på plattan samt den intensiva anspänningen i musklerna. Jag blev så törstig efteråt och kände en flygande känsla i hela kroppen samt en högre kroppstemperatur med mer levande hud som också var väldigt positiv (inte klassiska svettningar som annars är naturligt i min ålder…) Jag älskar gruppträning men att få gå in i egna bubblan på Vibrogym är så härligt med fantastiska PT som guidar mig i 25 minuter och peppar mej att hela tiden ge de där lilla extra. Jag är jättenöjd att jag tog beslutet att komplettera träningen med Vibrogym”


”Jag är läkare och har haft problem med högt blodtryck i alla år. Redan efter 3 gångers träning på Vibrogym hade mitt blodtryck normaliserats. Jag är förbluffad” Lena 45 år och glad Shetjej


”Vibrogym är den bästa grupp-träning jag någonsin provat. Kul, supereffektivt och snabbt” Åsa 39 år


”Min skidåkning har blivit mycket bättre sedan jag började träna Vibrogym. Jag är både starkare och uthålligare” Linda 42 år


”Min kropp och mina muskler har tonats på ett sätt jag inte trodde var möjligt med bara två 25 minutrespass Vibrogym per vecka” Gunilla 53 år


”Jag märker en markant skillnad i kvalitet på huden som blivit mycket smidigare. Mina celluliter har minskat betydligt” Hjördis 64 år